Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Ελληνικο χρεος.Η υστατη πλανη.

Με την υφεση προσπαθουνε να μας αποσπασουν απο τα γεγονοτα που ερχονται και δεν ειναι αλλα απο την επανεκκινηση της Γης.
Η επανεκκινηση γινεται καθε 12.000 χρονια με αποτελεσμα ο πολιτισμος που προκυπτει να ειναι φτωχοτερος απο τον προηγουμενο.
Στην επανεκκινηση σχεδον ολα καταστρεφονται.Θα γλυτωσουν μονο οσοι ειναι προετοιμασμενοι και οσοι εχουν τον θεο με το μερος τους.
Οι κυβερνωντες ξερουν οτι ερχεται η καταστροφη.Δεν θελουν ομως να μας το πουν.Ο λογος ειναι απλος:Αν μας το πουν θα τους αναγκασουμε να πεθανουν μαζι μας.Αυτοι ομως μας βλεπουν σαν υποδεεστερα οντα και αφου αυτοι ειναι ανωτεροι πρεπει να σωθουν.

Που θα διαφυγουν ομως;
Το σιγουρο ειναι οτι θα φυγουν απο τον πλανητη.Το βασικο ζητουμενο ειναι το νερο.Χωρις νερο δεν μπορουμε να ζησουμε.Επισης ειναι μεγαλο βαρος να το μεταφερουν απο τη Γη οποτε εκει που θα πανε  
πρεπει να εχει νερο.Ειναι δυνατον να υπαρχει νερο εκτος Γης;Ειναι δυνατον και μας το ειπαν προσφατα.Στειλανε ενα πυραυλο σε ενα κρατηρα της Σεληνης και βρηκανε πολυ νερο.

Ποσοι θα φυγουν;
Συμφωνα με την Αποκαλυψη του Ιωαννου θα διαφυγουν 144.000 ατομα.

Με τι μεσο θα διαφυγουν;
Το πιο προσφορο μεσο για να πας στην Σεληνη ειναι φυσικα το διαστημοπλοιο.Τωρα η επομενη ερωτηση ειναι οτι για 144.000 ατομα χρειαζονται τεραστιες εγκαταστασεις με πολλους εργατες,υλικα,ενεργεια κλπ. και κανεις δεν εχει πει κατι τετοιο.Η απαντηση ειναι οτι αν θες να κρατησεις κατι μυστικο πες την μιση αληθεια!Η μιση αληθεια εχει ειπωθει και λεγεται CERN!!!
Εκει εχουν μεγαλες εγκαταστασεις,εκει πηγαν ολοκληρα βουνα απο πρωτες υλες και εκει υπαρχει πληθωρα απο εργατικο-επιστημονικο προσωπικο.Η δικαιολογια για ολα αυτα ηταν οτι ψαχνουν να βρουν πως δημιουργηθηκε το συμπαν!Με τετοια παγκοσμια υφεση δεν κανεις τετοια εξοδα οποτε αυτο που κανουν εκει ειναι κατι πολυ σοβαροτερο οπως το να διαφυγουν καποιοι της καταστροφης.

Ποιοι θα φυγουν;
Ολοι οι πολιτικοι και αλλοι παραγοντες(μεγαλο δημοσιογραφοι,στρατιωτικοι.μεγαλοεπιχειρηματιες,τραπεζιτες κλπ) που βοηθουν στο να συντηρειται το κλιμα του πανικου της παγκοσμιας υφεσης.

Ποια θα ειναι η κατασταση κατα την διαφυγη;
Το σεναριο ξεκιναει με τις οικονομιες καποιων μικρων κρατων να βρισκονται σε κινδυνο.θα υπαρξει αναταραχη και μισος μεταξυ των κοινωνικων ομαδων αφου ο ενας θα ριχνει το φταιξιμο στον αλλον.Κατοπιν θα υπαρξει περικοπες μισθων στους δημοσιους υπαλληλους κατι που θα εχει αντικτυπο στην αγορα με αποτελεσμα χιλιαδες απολυσεις λογω ελειψης ρευστου.Στην συνεχεια θα γινουν και αλλες περικοπες και αλλοι φοροι και ουτω καθ΄εξης.Στην συνεχεια το προβλημα θα γινει παγκοσμιο και αυτα που δοκιμαστηκαν στο πειραματοζωο(Ελλας) θα γινουν παντου.Θα υπαρξει παντου αναταραχη.θα επιβληθει παγκοσμιος στρατιωτικος νομος και στην συνεχεια ο τριτος Παγκοσμιος Πολεμος.Στο σημειο αυτο θα γνει η διαφυγη.

Αφου ειναι σιγουροι για την καταστροφη γιατι δεν μας αφηνουν να περασουμε οσο καιρο μας απομενει ησυχα;
Γιατι απλα δεν ειναι σιγουροι 100%!θα ελεγε καποιος οτι θα μπορουσαν να τυπωσουν 100 τρις δολλαρια να φτιαξουν οτι ειναι να φτιαξουν και ο λαος να περναει καλα.Απλα θελουν να τα εχουν ολα.Εαν τυχον δεν γινει η καταστροφη θα ειναι και παλι αφεντικα αφου εχουν φορτωσει μετα υπερογκα χρεη ολη την υφηλιο.Αν τυπωναν πληθωριστικο χρημα δεν θα ειχε καμμια αξια μετα.

Συμπερασμα
Ολα αυτα που ακουμε στις μερες μας ειναι ενα ψεμα.Μας κοροιδευουν.Αυτοι εχουν εξασφαλισει τις οικογενειες τους και οι δικες μας θα χαθουν.Αντισταση σε οτι λενε και προωθουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου